06-30-757-0578

Tehertaxi

TEHERTAXI Budapest területén és vidéken


Éppen MOST vásárolna/vásárolt nagyméretű háztartási gépet, műszaki cikket, esetleg zongorát vagy páncélszekrényt, de nem tudja, hogyan vigye haza?


Tehertaxi szolgáltatásunkkal ebben szeretnénk partnerek lenni, hogy Ön minél hamarabb – sértetlenül, épségben – otthonában tudhassa a megvásárolt terméket.

 

Tehertaxi szolgáltatás kedvező díjszabással

Cégünk munkatársai jelentős szakmai jártassággal rendelkeznek még a pianínó, zongora, páncélszekrény és az egyéb nehéz tárgyak fuvarozási területén is. Ezek szállítása a súlyukból adódóan nem rutin munka, hanem gyakorlott, hozzáértő költöztető szakembereket igénylő feladat. Árainkat pénztárcabarát módon alakítottuk ki, így tehertaxi díjaink igen kedvezőek mind Budapesten, mind vidéken.,

Miért válassza a tehertaxi szolgáltatást?


•    A tehertaxi az Ön igényei szerint szállít. Az áruházak kiszállítása többnyire kötött időben működik, míg a tehertaxi akkor jön és megy, amikor Ön szeretné.
•    Csak gyakorlott munkatársakkal dolgozunk és csak az Ön tárgyait szállítjuk. Nem pakolunk ki-be, nem mozgatjuk a terhet feleslegesen. A tehertaxi így biztonságos, gyors szállítást garantál.
•    Szeretjük a kihívásokat. Velünk nehéz, furcsa formájú. érzékeny terhet is szállíttathat.


Társaságunk profi szakemberei megbízható módon és szakértelemmel szállítják otthonába vagy irodájába a hangszereket, illetve az egyéb nehéz tárgyakat.


Vállaljuk akár EGY DARAB kiszállítását is!


Mi elvisszük, olcsón, gyorsan, kényelmesen, akár MOST!


TEHERTAXI - MOST

Tehertaxi Budapest

Olcsó TEHERTAXI Budapesten és vidéken - pianínó, zongora, páncélszekrény szállítás

2014 Minden jog fenntartva Mapazi Kft.